Castell de Boixadors

Descripció del projecte

El Castell de Boixadors està situat dalt d’un turó, i el conjunt està composat de diferents elements envoltats d’un perímetre en el que s’endevinen diferents restes de muralles. La seva cronologia va dels segles X al XIX. El Servei de Patrimoni de la Diputació de Barcelona hi havia intervingut diverses vegades, des del 1971, realitzant nombrosos estudis, recerca arqueològica i intervencions puntuals de consolidació i adequació a la visita pública provisionals. La proposta conjunta de posada en valor i museïtzació del conjunt del castell vol permetre que tots els elements que l’integren siguin el màxim comprensibles per un públic general.

ACABAMENT DE LES OPERACIONS DE RESTAURACIÓ I CONSOLIDACIÓ DEL PERÍMETRE FORTIFICAT DEL MONUMENT, seguint els criteris adoptats durant els anys anteriors, per posar en valor el perfil del monument i a la vegada donar protecció al seu interior.

Col•locació d’elements afegits per permetre la circulació interior, tals com passeres, escales, rampes, etc, seguint els criteris museogràfics que es determinin. ADEQUACIÓ DE LA COBERTA DE LA SALA PRINCIPAL COM A La proposta garanteix la reversibilitat de les actuacions i la integració paisatgística del conjunt.

Any
2008
Client
Diputació de Barcelona
Etapa
Avantprojecte
This site is registered on wpml.org as a development site.