Jornades de Síntesi al Congrés d’Arquitectura 2016

Hem participat en la jornada de síntesi sobre el compromís de servei dels arquitectes amb la societat, els valors culturals que aporta l’arquitectura i la cerca per una civilització més sostenible i equitativa.

Les ponències han anat a càrrec de l’Elsa Ibar, Jordi Morros, Mercè Zazurca, Gemma Serch, Jordi Portal, Jacqueline Pacheco, Sergi López-Grado, Esther Menduiña, Enric Mir, Lluís Dalmau i Miquel Sitjà, amb la coordinació de l’Antoni Vilanova, arquitecte president de l’AADIPA.

Presentació de la jornada a càrrec del Roger Subirà, director executiu del Congrés

La sessió estava organitzada en micropresentacions de 7 minuts i una estona de debat final que, com sempre, ha resultat massa curta perquè hi havia arguments a debatre interessants i l’ocasió ho mereixia.

La nostra aportació reflexiona sobre la recuperació del patrimoni (cultural) per a la societat. Com plantejar els projectes considerant una aproximació més hol·lística – incorporant els aspectes socials, mediambientals i econòmics ja des de l’inici i de forma transversal i compartida, a part de considerar la dimensió cultural – que és la nostra zona de confort com arquitectes.

Deixem l’abstract presentat … aquí no hi ha límits de temps per debatre … comencem?

Presentació de la jornada a càrrec del Roger Subirà, director executiu del Congrés

Jornades Síntesi_Recuperació Social Patrimoni

Save

Save

Save