Jornades de Síntesi al Congrés d’Arquitectura 2016

In General

Hem participat en la jornada de síntesi sobre el compromís de servei dels arquitectes amb la societat, els valors culturals que aporta l’arquitectura i la cerca per una civilització més sostenible i equitativa.

Les ponències han anat a càrrec de l’Elsa Ibar, Jordi Morros, Mercè Zazurca, Gemma Serch, Jordi Portal, Jacqueline Pacheco, Sergi López-Grado, Esther Menduiña, Enric Mir, Lluís Dalmau i Miquel Sitjà, amb la coordinació de l’Antoni Vilanova, arquitecte president de l’AADIPA.

Presentació de la jornada a càrrec del Roger Subirà, director executiu del Congrés

La sessió estava organitzada en micropresentacions de 7 minuts i una estona de debat final que, com sempre, ha resultat massa curta perquè hi havia arguments a debatre interessants i l’ocasió ho mereixia.

La nostra aportació reflexiona sobre la recuperació del patrimoni (cultural) per a la societat. Com plantejar els projectes considerant una aproximació més hol·lística – incorporant els aspectes socials, mediambientals i econòmics ja des de l’inici i de forma transversal i compartida, a part de considerar la dimensió cultural – que és la nostra zona de confort com arquitectes.

Deixem l’abstract presentat … aquí no hi ha límits de temps per debatre … comencem?

Presentació de la jornada a càrrec del Roger Subirà, director executiu del Congrés

Jornades Síntesi_Recuperació Social Patrimoni

Save

Save

Save